Over

Spaans Benauwd
Spaans Benauwd

‘Spaans Benauwd’ is ontstaan uit pure passie. Passie voor Spanje en Latijns-Amerika. Passie voor de Spaanse taal en verschillende Spaanstalige culturen.

Al van jongs af aan kom ik, Jolien, in Spanje. Ook heb ik een tijdje in Málaga, Andalusië gewoond. Daarnaast voelt Costa Blanca al mijn hele leven als mijn tweede thuis. Hierdoor kan ik alle ins en outs vertellen over verschillende delen in Spanje. Daarnaast probeer ik steeds weer nieuwe hotspots te ontdekken en zal ik mijn ervaringen over backpacken in Latijns Amerika hier ook met jullie delen. Mijn doel is om alle steden en mooie gebieden van Spanje te bewonderen en daarnaast alle landen van Latijns Amerika te bezoeken.

Daarnaast ben ik bezig met vloeiend worden in Spaans zodat ik me daar over een bepaalde tijd ook in kan gaan ontwikkelen.

Heb je zin om Spaans te leren? Of zoek je een Mexicaans gerecht? Zin om te shoppen in Valencia , maar geen idee waar? Backpacken in Costa Rica en op zoek naar de beste route of een fijne verblijfplaats.  Je gaat het allemaal op Spaans Benauwd te vinden!

Wil je de beste tips ontvangen?
Volg Spaans Benauwd dan via Facebook & Instagram!

Wil je in contact komen met mij of heb je een tip voor mij waar ik geweest móét zijn? Dan kun je contact met me opnemen via info@spaansbenauwd.com. Voor een samenwerking klik hier.

Naamloos